Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dieuppeul fc FC SNOWKIDS
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 15.5
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Diba trapt de bal weg. Ousseynou Mbengue kopt de bal weg. Lacadé heeft problemen om de bal te vangen. Yoro Diallo onderschept slim de pass. Yoro Diallo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ousseynou Mbengue met een sublieme pass. Yoro Diallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacadé rent richting de bal. Yoro Diallo onderschept slim de pass. Yoro Diallo haalt uit met een fantastische trap. M`Backe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Aïdara is nu in balbezit. Aïdara passt de bal met de wreef. Ndiaye Pape is nu in balbezit. Deme verovert de bal door een tackle van achteren. Deme haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
M`Bengue speelt de bal door. Fodé bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodé speelt de bal door. d’Erneville is nu in balbezit. d’Erneville draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dieuppeul fc - FC SNOWKIDS 0:1

36e minuut.
Sissoko met een sublieme pass. Deme bereikt de bal nog maar net als eerste. Gassama begaat een overtreding. Deme raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. d’Erneville neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Diba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Fodé is nu in balbezit. Fodé geeft de bal voor. Ousseynou Mbengue speelt de bal door. Yoro Diallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoro Diallo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
d’Erneville geeft een lange en hoge pass. M`Bengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Moussa Faye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. M`Bengue is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. d’Erneville wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dieuppeul fc 56%, FC SNOWKIDS 44%.
dieuppeul fc - FC SNOWKIDS 0:1

53e minuut.
Deme is nu in balbezit. Sissoko onderschept slim de pass. d’Erneville is nu in balbezit. Deme bereikt de bal nog maar net als eerste. Deme schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Fodé is nu in balbezit. Fodé met een sublieme pass. d’Erneville rent richting de bal. Deme bereikt de bal nog maar net als eerste. Deme schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tetard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deme bereikt de bal nog maar net als eerste. Deme haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Fodé probeert naar een medespeler te passen. Aïdara is nu in balbezit. Aïdara met een sublieme pass. d’Erneville is nu in balbezit. d’Erneville draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tetard geeft de bal voor. Inworp. Sakmo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. d’Erneville rent richting de bal. d’Erneville geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sougoufara geeft de bal voor. Sakmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gassama begaat een overtreding. Gassama krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dieuppeul fc 55%, FC SNOWKIDS 45%.
dieuppeul fc - FC SNOWKIDS 0:1