Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Parcelles dida calcio
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Gning is nu in balbezit. Gning probeert naar een medespeler te passen. Ehemba probeert naar een medespeler te passen. Koné is nu in balbezit. Koné haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gning verovert de bal door een tackle van achteren. Gning geeft de bal voor. Hydara speelt de bal door. Klungelig pakt Faty de bal. Faty haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Touré onderschept slim de pass. Songou bereikt de bal nog maar net als eerste. Songou probeert naar een medespeler te passen. Koné is nu in balbezit. Koné haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sougoufara verovert de bal door een tackle van achteren. Sougoufara met een sublieme pass. Daar is Ehemba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collange is nu in balbezit. Collange haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Parcelles 53%, dida calcio 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Parcelles - dida calcio 0:0

51e minuut.
Sougoufara heeft problemen om de bal te vangen. Faty bereikt de bal nog maar net als eerste. Collange is nu in balbezit. Collange schiet op doel. N`Dour probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Parcelles - dida calcio 0:1

53e minuut.
Gning geeft een hoge lob. N`Dour speelt de bal door. Daar is Koné, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koné schiet op doel. Coly maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Klungelig pakt Khadim de bal. Mangane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangane passt de bal in één keer door. Faty is nu in balbezit. Faty draait met de bal, schiet en ... N`Dour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Parcelles - dida calcio 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Parcelles 51%, dida calcio 49%.
AS Parcelles - dida calcio 0:2