Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SNOWKIDS cheikh fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Lopy rent richting de bal. Lopy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ly de bal. M`Bengue rent richting de bal. M`Bengue draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Aïdara rent richting de bal. Sow Fall onderschept slim de pass. Sow Fall met een sublieme pass. Tjan is nu in balbezit. Tjan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Lacadé verovert de bal door een tackle van achteren. Aïdara bereikt de bal nog maar net als eerste. Aïdara geeft een lange en hoge pass. Niang kopt de bal weg. Mendy geeft de bal voor. M`Backe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Ndaw kopt de bal weg. Sow Fall is nu in balbezit. Aïdara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sow Fall raakt geblesseerd tijdens het duel. Sow Fall zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. M`Backe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SNOWKIDS - cheikh fc 0:1

33e minuut.
Ly speelt de bal door. Aïdara is nu in balbezit. Aïdara passt de bal in één keer door. Tjan is nu in balbezit. Tjan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sougoufara geeft de bal voor. Deme is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mendy. Mendy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SNOWKIDS 61%, cheikh fc 39%.
FC SNOWKIDS - cheikh fc 0:1

50e minuut.
Aïdara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakmo onderschept slim de pass. Sakmo met een sublieme pass. Lopy rent richting de bal. Lopy haalt uit met een fantastische trap. Pam bokst de bal weg.

81e minuut.
Mendy is nu in balbezit. Lopy verovert de bal door een tackle van achteren. Lopy passt de bal in één keer door. Deme rent richting de bal. Deme schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SNOWKIDS 37%, cheikh fc 63%.
FC SNOWKIDS - cheikh fc 0:1