Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
book jom ASC POTOU
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.8
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Barry bereikt de bal nog maar net als eerste. Goumis onderschept slim de pass. Goumis met een sublieme pass. Gueye is nu in balbezit. Gueye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
book jom - ASC POTOU 1:0

12e minuut.
Doeltrap. Badji met een harde bal richting middenveld. Thiandoum kopt de bal weg. Klungelig pakt Gueye de bal. Gueye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
book jom - ASC POTOU 2:0

20e minuut.
Dia passt de bal zonder na te denken. Aïdara rent richting de bal. Aïdara met een sublieme pass. Gassama rent richting de bal. Gassama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Barry verovert de bal door een tackle van achteren. Barry probeert naar een medespeler te passen. Goumis speelt de bal door. Gassama rent richting de bal. Gassama schiet op doel. Korr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Keita bereikt de bal nog maar net als eerste. Keita passt de bal zonder na te denken. Dia speelt de bal door. Diack rent richting de bal. Diack schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Doudou met een snelle inworp. Daar is Aïdara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aïdara met een sublieme pass. Diack rent richting de bal. Diack schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gassama is nu in balbezit. Gassama draait met de bal, schiet en ... Kabo kopt de bal weg. Dia heeft problemen om de bal te vangen. Dia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
book jom - ASC POTOU 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: book jom 59%, ASC POTOU 41%.
book jom - ASC POTOU 2:1

58e minuut.
Aïdara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diack rent richting de bal. Diack passt de bal in één keer door. Sene-Absa rent richting de bal. Sene-Absa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Keita passt de bal met de wreef. Barry bereikt de bal nog maar net als eerste. Barry passt de bal zonder na te denken. Gueye is nu in balbezit. Gueye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Keita met een snelle inworp. Thiandoum rent richting de bal. Thiandoum passt de bal in één keer door. Gueye bereikt de bal nog maar net als eerste. Gueye schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Thiandoum is nu in balbezit. Diack verovert de bal door een tackle van achteren. Diack passt de bal met de wreef. Gassama is nu in balbezit. Gassama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
book jom - ASC POTOU 2:2

89e minuut.
Sene-Absa kan de bal niet met de borst controleren. Senghor rent richting de bal. Sene-Absa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sene-Absa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: book jom 48%, ASC POTOU 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
book jom - ASC POTOU 2:2