Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASC POTOU book jom
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Diack speelt de bal door. Keita is nu in balbezit. Laplace onderschept slim de pass. Laplace haalt uit met een fantastische trap. Korr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASC POTOU - book jom 1:0

16e minuut.
Sene-Absa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gueye onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dia. Dia krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Imorou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

41e minuut.
Sene-Absa speelt de bal door. Diack bereikt de bal nog maar net als eerste. Diack passt de bal in één keer door. Gassama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gassama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASC POTOU 44%, book jom 56%.
ASC POTOU - book jom 1:0

55e minuut.
Aïdara speelt de bal door. Diack rent richting de bal. Diack probeert naar een medespeler te passen. Gassama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gassama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Diack passt de bal met de wreef. Kabo rent richting de bal. Gassama verovert de bal door een tackle van achteren. Diack is nu in balbezit. Diack haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASC POTOU - book jom 2:0

87e minuut.
Diack draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Thiandoum de bal. Dia met een sublieme pass. Gassama is nu in balbezit. Gassama schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASC POTOU 45%, book jom 55%.
ASC POTOU - book jom 2:0