Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Parcelles FC SNOWKIDS
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Khadim geeft de bal voor. Virassamy probeert de bal aan de voet te houden. Koné is nu in balbezit. Koné haalt uit met een fantastische trap. M`Backe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Parcelles - FC SNOWKIDS 1:0

14e minuut.
Ehemba passt de bal zonder na te denken. Koné is nu in balbezit. Koné haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Virassamy de bal onder controle te krijgen. M`Backe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Parcelles - FC SNOWKIDS 2:0

18e minuut.
Songou onderschept slim de pass. Songou met een sublieme pass. Koné rent richting de bal. Daar is Koné, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koné draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Yaré geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Touré met de inworp. Songou bereikt de bal nog maar net als eerste. Songou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Aïdara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehemba is nu in balbezit. Ehemba passt de bal met de wreef. Koné is nu in balbezit. Koné haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Koné probeert de bal aan de voet te houden. Songou rent richting de bal. Aïdara begaat een overtreding. Aïdara krijgt een gele kaart. Songou wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Songou kan niet meer verder spelen. Sagna komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Rose verovert de bal door een tackle van achteren. Rose passt de bal in één keer door. Koné is nu in balbezit. Koné haalt uit met een fantastische trap. M`Backe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Parcelles - FC SNOWKIDS 3:0

44e minuut.
Rose verovert de bal door een tackle van achteren. Rose passt de bal met de wreef. Ehemba probeert naar een medespeler te passen. Sagna is nu in balbezit. Sagna schiet op doel. M`Backe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Parcelles 42%, FC SNOWKIDS 58%.
AS Parcelles - FC SNOWKIDS 3:0

46e minuut.
Koné verovert de bal door een tackle van achteren. Fodé rent richting de bal. Koné verovert de bal door een tackle van achteren. Sagna is nu in balbezit. Sagna schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Parcelles - FC SNOWKIDS 4:0

49e minuut.
Rose met de inworp. Khadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadim probeert naar een medespeler te passen. Touré bereikt de bal nog maar net als eerste. Touré haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Koné is nu in balbezit. Koné draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagna passt de bal zonder na te denken. Sougoufara is nu in balbezit. Koné verovert de bal door een tackle van achteren. Koné draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Fodé bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagna verovert de bal door een tackle van achteren. Sagna passt de bal met de wreef. Koné bereikt de bal nog maar net als eerste. Koné draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Touré passt de bal zonder na te denken. Diop is nu in balbezit. Sakmo maakt een afschuwelijke overtreding. Sakmo krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Aïdara geeft een hoge lob. Sougoufara kopt de bal weg. Daar is Khadim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. d’Erneville onderschept slim de pass. d’Erneville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Parcelles - FC SNOWKIDS 4:1

90e minuut.
Mevel met de inworp. Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Aïdara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagna onderschept slim de pass. Sagna geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Parcelles 36%, FC SNOWKIDS 64%.
AS Parcelles - FC SNOWKIDS 4:1