Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dida calcio cheikh fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Sow Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogo onderschept slim de pass. Dogo probeert naar een medespeler te passen. Faty bereikt de bal nog maar net als eerste. Faty haalt uit met een fantastische trap. Pam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Male zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gning, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gning passt de bal in één keer door. Niang rent richting de bal. Niang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gning bereikt de bal nog maar net als eerste. Tjan begaat een overtreding. Tjan krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Hydara speelt de bal door. Faty bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambaba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Faty is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Faty neemt zijn aanloop. Pam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Faty is nu in balbezit. Faty haalt uit met een fantastische trap. Pam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pam trapt de bal weg van het doel. Sow Fall kopt de bal weg. Faty is nu in balbezit. Faty haalt uit met een fantastische trap. Pam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dida calcio - cheikh fc 1:0

39e minuut.
Tjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaine rent richting de bal. Tjan onderschept slim de pass. Tjan schiet op doel. Coly probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dida calcio - cheikh fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dida calcio 45%, cheikh fc 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dida calcio - cheikh fc 1:1

49e minuut.
Dogo is nu in balbezit. Dogo geeft een hoge lob. Mangane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Faty is nu in balbezit. Faty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Collange speelt de bal door. Mangane rent richting de bal. Mangane geeft de bal voor. Faty is nu in balbezit. Faty draait met de bal, schiet en ... Pam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Mansour Gueye is nu in balbezit. Acogny onderschept slim de pass. Tjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sow Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Sow Fall draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Aïdara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangane is nu in balbezit. Mangane passt de bal zonder na te denken. Faty rent richting de bal. Faty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sow Fall onderschept slim de pass. Sow Fall met een sublieme pass. Tjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sow Fall rent richting de bal. Sow Fall haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dida calcio 45%, cheikh fc 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dida calcio - cheikh fc 1:1