Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rosa dieuppeul fc
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 14.1
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Gregoire Diop kopt de bal weg. Lo is nu in balbezit. Met opzet legt Sissoko zijn tegenspeler op de grond. Sissoko is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

32e minuut.
Ousseynou Mbengue rent richting de bal. Ousseynou Mbengue geeft een lange en hoge pass. Collange probeert naar een medespeler te passen. Bouba Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba Khadam geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Gregoire Diop rent richting de bal. Gregoire Diop speelt de bal door. Ndondé is nu in balbezit. Ousseynou Mbengue verovert de bal door een tackle van achteren. Ousseynou Mbengue draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Veau geeft een hoge lob. Ousseynou Mbengue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malaise probeert naar een medespeler te passen. Sakmo rent richting de bal. Sakmo draait met de bal, schiet en ... Diba bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rosa 39%, dieuppeul fc 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rosa - dieuppeul fc 0:0

46e minuut.
Sakmo onderschept slim de pass. Sakmo speelt de bal door. Bouba Khadam is nu in balbezit. Yoro Diallo rent richting de bal. Yoro Diallo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Lo is nu in balbezit. Lo speelt de bal door. Ndiaye Pape is nu in balbezit. Sakmo onderschept slim de pass. Sakmo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Ousseynou Mbengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Ousseynou Mbengue probeert naar een medespeler te passen. Kane Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoro Diallo verovert de bal door een tackle van achteren. Yoro Diallo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Moussa Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaise is nu in balbezit. Malaise passt de bal met de wreef. Yoro Diallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoro Diallo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rosa - dieuppeul fc 0:1

85e minuut.
Gassama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gassama geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kante de bal. Yoro Diallo rent richting de bal. Yoro Diallo haalt uit met een fantastische trap. Collange probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Yoro Diallo is nu in balbezit. Kante verovert de bal door een tackle van achteren. Ousseynou Mbengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Ousseynou Mbengue haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rosa - dieuppeul fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rosa 53%, dieuppeul fc 47%.
rosa - dieuppeul fc 0:2