Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Parcelles book jom
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Koné bereikt de bal nog maar net als eerste. Senghor is nu in balbezit. Songou rent richting de bal. Koné rent richting de bal. Koné draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Parcelles - book jom 1:0

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mevel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ehemba rent richting de bal. Ehemba geeft een lange en hoge pass. Koné krijgt zijn hoofd ertegen. Korr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Senghor de bal. Songou onderschept slim de pass. Thiandoum maakt een afschuwelijke overtreding. Thiandoum krijgt een gele kaart. Songou raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

16e minuut.
Senghor geeft een lange en hoge pass. Barry kan de bal niet met de borst controleren. Barry geeft een hoge lob. Gueye is nu in balbezit. Gueye schiet op doel. N`Dour bokst de bal weg.

18e minuut.
Koné rent richting de bal. Songou is nu in balbezit. Songou passt de bal zonder na te denken. Mevel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mevel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mevel geeft de bal voor. Barry probeert naar een medespeler te passen. Gueye bereikt de bal nog maar net als eerste. Gueye is nu in balbezit. Gueye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ehemba probeert naar een medespeler te passen. Koné rent richting de bal. Songou rent richting de bal. Koné rent richting de bal. Koné schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Parcelles - book jom 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Parcelles 45%, book jom 55%.
AS Parcelles - book jom 2:0

46e minuut.
Malick Cissé is nu in balbezit. Ehemba verovert de bal door een tackle van achteren. Ehemba geeft een hoge lob. Koné heeft problemen om de bal te vangen. Koné schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Songou rent richting de bal. Songou draait met de bal, schiet en ... Mbodj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koné bereikt de bal nog maar net als eerste. Koné draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Parcelles - book jom 3:0

59e minuut.
Thiandoum rent richting de bal. Thiandoum probeert naar een medespeler te passen. Barry speelt de bal door. Gueye heeft problemen om de bal te vangen. Gueye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Parcelles - book jom 3:1

75e minuut.
Ehemba passt de bal met de wreef. Sow rent richting de bal. Sow passt de bal zonder na te denken. Koné rent richting de bal. Koné draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kabo is nu in balbezit. Kabo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wague met de inworp. Songou geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Parcelles - book jom 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Parcelles 51%, book jom 49%.
AS Parcelles - book jom 4:1