Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASC POTOU FC SNOWKIDS
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Lopy speelt de bal door. Daar is Kane Sy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deme is nu in balbezit. Deme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASC POTOU - FC SNOWKIDS 0:1

15e minuut.
Aïdara met een sublieme pass. Gassama bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Diack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gassama rent richting de bal. Gassama haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Goumis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sakmo met een snelle inworp. Lopy is nu in balbezit. Lopy geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Aïdara probeert naar een medespeler te passen. Diack rent richting de bal. Gassama heeft problemen om de bal te vangen. Diack bereikt de bal nog maar net als eerste. Diack schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dia verovert de bal door een tackle van achteren. Dia met een sublieme pass. Deme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASC POTOU - FC SNOWKIDS 0:2

41e minuut.
Virassamy kopt de bal weg. Virassamy is nu in balbezit. Diack onderschept slim de pass. Diack draait met de bal, schiet en ... M`Backe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASC POTOU - FC SNOWKIDS 1:2

44e minuut.
Aïdara met een sublieme pass. Diack bereikt de bal nog maar net als eerste. Virassamy is nu in balbezit. Diack verovert de bal door een tackle van achteren. Diack schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASC POTOU 51%, FC SNOWKIDS 49%.
ASC POTOU - FC SNOWKIDS 1:2

65e minuut.
Sakmo geeft de bal voor. Sene-Absa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lopy is nu in balbezit. Lopy schiet op doel. Badji maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Aïdara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. d’Erneville komt het veld opgelopen. Laplace zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. d’Erneville bereikt de bal nog maar net als eerste. Diack onderschept slim de pass. Diack geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASC POTOU 32%, FC SNOWKIDS 68%.
ASC POTOU - FC SNOWKIDS 1:2