Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rosa cheikh fc
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Acogny onderschept slim de pass. Acogny geeft een hoge lob. Daar is Sambaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakmo rent richting de bal. Sakmo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Niang is nu in balbezit. Tour probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kante de bal. Tjan rent richting de bal. Tjan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Keita heeft problemen om de bal te vangen. Dia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dia passt de bal met de wreef. Sow Fall is nu in balbezit. Sow Fall schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Tour geeft een hoge lob. Inworp. Niang met de inworp. Sow Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Sow Fall schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Aïdara verovert de bal door een tackle van achteren. Mamadou Samb rent richting de bal. Mamadou Samb geeft een lange en hoge pass. Sakmo rent richting de bal. Sakmo schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rosa 67%, cheikh fc 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rosa - cheikh fc 0:0

54e minuut.
Mendy passt de bal met de wreef. Kane Sy is nu in balbezit. Tjan is nu in balbezit. Tjan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Dia rent richting de bal. Dia passt de bal zonder na te denken. Tjan is nu in balbezit. Tjan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sow Fall de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sow Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Tjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sow Fall is nu in balbezit. Tjan rent richting de bal. Tjan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mendy kopt de bal weg. Kante rent richting de bal. Kante geeft een hoge lob. Sakmo heeft problemen om de bal te vangen. Sakmo draait met de bal, schiet en ... Pam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rosa 56%, cheikh fc 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rosa - cheikh fc 0:0