Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cheikh fc rosa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Lo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo passt de bal met de wreef. Sakmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakmo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cheikh fc - rosa 0:1

6e minuut.
Malaise probeert naar een medespeler te passen. Veau is nu in balbezit. Ly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ly krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Mamadou Samb is nu in balbezit. Aïdara verovert de bal door een tackle van achteren. Aïdara probeert naar een medespeler te passen. Lo is nu in balbezit. Lo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ly de bal onder controle te krijgen. Ly met een sublieme pass. Lo is nu in balbezit. Lo schiet op doel. Pam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sakmo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cheikh fc - rosa 0:2

45e minuut.
Mamadou Samb bereikt de bal nog maar net als eerste. Aïdara onderschept slim de pass. Aïdara speelt de bal door. Tjan is nu in balbezit. Tjan schiet op doel. Collange verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cheikh fc 48%, rosa 52%.
cheikh fc - rosa 0:2

61e minuut.
Dia heeft problemen om de bal te vangen. Lo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dia. Dia krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Sakmo rent richting de bal. Sakmo geeft een hoge lob. Lamine Diarra rent richting de bal. Lo verovert de bal door een tackle van achteren. Lo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pam trapt de bal weg van het doel. Sow Fall kopt de bal weg. Ndondé rent richting de bal. Acogny verovert de bal door een tackle van achteren. Acogny geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Niang is nu in balbezit. Tour verovert de bal door een tackle van achteren. Tour met een sublieme pass. Tjan rent richting de bal. Tjan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sow Fall is nu in balbezit. Malaise onderschept slim de pass. Malaise passt de bal zonder na te denken. Sakmo is nu in balbezit. Sakmo schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cheikh fc 40%, rosa 60%.
cheikh fc - rosa 0:2