Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dida calcio book jom
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Mansour Gueye kopt de bal weg. Dogo rent richting de bal. Dogo geeft een lange en hoge pass. Sow bereikt de bal nog maar net als eerste. Faty onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
dida calcio - book jom 1:0

30e minuut.
Dogo geeft een hoge lob. Imorou controleert de bal met de borst. Faty rent richting de bal. Faty schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mbodj de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
dida calcio - book jom 2:0

38e minuut.
Thiandoum met een sublieme pass. Gueye bereikt de bal nog maar net als eerste. Tjan rent richting de bal. Gueye verovert de bal door een tackle van achteren. Gueye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dida calcio 52%, book jom 48%.
dida calcio - book jom 2:0

65e minuut.
Hydara passt de bal met de wreef. Imorou rent richting de bal. Gning maakt een afschuwelijke overtreding. Gning krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Faty draait met de bal, schiet en ... Mangane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangane geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hydara de bal onder controle te krijgen. Faty is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dogo speelt de bal door. Kabo probeert naar een medespeler te passen. Barry speelt de bal door. Gueye rent richting de bal. Gueye draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dida calcio 49%, book jom 51%.
dida calcio - book jom 2:0