Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SNOWKIDS rosa
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kante is nu in balbezit. Kante geeft de bal voor. Sakmo is nu in balbezit. Sakmo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SNOWKIDS - rosa 0:1

6e minuut.
Deme is nu in balbezit. Lopy is nu in balbezit. Deme is nu in balbezit. Lopy rent richting de bal. Lopy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sougoufara geeft de bal voor. Deme kopt de bal weg. Mamadou Samb probeert naar een medespeler te passen. Sakmo is nu in balbezit. Sakmo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Bouba Khadam de bal. Lopy speelt de bal door. Kante bereikt de bal nog maar net als eerste. Deme verovert de bal door een tackle van achteren. Deme draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tour geeft een lange en hoge pass. Sakmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakmo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Virassamy de bal onder controle te krijgen. M`Backe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SNOWKIDS - rosa 0:2

19e minuut.
Kante passt de bal zonder na te denken. Bouba Khadam is nu in balbezit. Bouba Khadam passt de bal zonder na te denken. Deme rent richting de bal. Deme draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sakmo met een snelle inworp. Lopy is nu in balbezit. Ndondé rent richting de bal. Lopy onderschept slim de pass. Lopy geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ndondé geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sakmo met de inworp. Lopy rent richting de bal. Lopy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SNOWKIDS - rosa 1:2

30e minuut.
Tour bereikt de bal nog maar net als eerste. Tour passt de bal met de wreef. Keita is nu in balbezit. Keita schiet op doel. Ndaw heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Keita bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouhamadou Diaw verovert de bal door een tackle van achteren. Mouhamadou Diaw geeft een hoge lob. Daar is Deme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deme haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC SNOWKIDS - rosa 2:2

36e minuut.
Sakmo heeft problemen om de bal te vangen. Bouba Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba Khadam speelt de bal door. Deme is nu in balbezit. Deme draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Collange kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, M`Bengue zal de hoekschop nemen. Sakmo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Mouhamadou Diaw rent richting de bal. Kante verovert de bal door een tackle van achteren. Kante passt de bal met de wreef. Sakmo rent richting de bal. Sakmo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SNOWKIDS 49%, rosa 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SNOWKIDS - rosa 2:2

49e minuut.
Kante met een snelle inworp. Veau is nu in balbezit. Veau passt de bal in één keer door. Sakmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakmo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kane Sy geeft een hoge lob. Inworp. M`Bengue met een snelle inworp. Lopy is nu in balbezit. Lopy geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Inworp. Sakmo met een snelle inworp. Ndondé bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopy onderschept slim de pass. Lopy met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
M`Backe met een harde bal richting middenveld. Bouba Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba Khadam geeft een lange en hoge pass. Sakmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakmo schiet op doel. De bal raakt de paal. M`Backe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Kante rent richting de bal. Kante geeft een lange en hoge pass. Virassamy probeert de bal aan de voet te houden. Sakmo rent richting de bal. Sakmo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Virassamy heeft problemen om de bal te vangen. Virassamy geeft een lange en hoge pass. Sakmo kopt de bal weg. Lopy rent richting de bal. Lopy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SNOWKIDS 62%, rosa 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SNOWKIDS - rosa 2:2