Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rosa FC SNOWKIDS
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Lo is nu in balbezit. Sakmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo rent richting de bal. Sakmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakmo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sakmo onderschept slim de pass. Sakmo geeft een lange en hoge pass. Daar is Kante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deme rent richting de bal. Deme draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Fodé onderschept slim de pass. Lopy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopy met een sublieme pass. Deme rent richting de bal. Deme schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kante met een sublieme pass. Yaré met een sublieme pass. Kante bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakmo verovert de bal door een tackle van achteren. Sakmo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deme maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rosa - FC SNOWKIDS 0:1

26e minuut.
Kante heeft problemen om de bal te vangen. Kante passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Fodé de bal onder controle te krijgen. Sakmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakmo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rosa - FC SNOWKIDS 1:1

30e minuut.
Sougoufara kopt de bal weg. Bouba Khadam rent richting de bal. Lopy onderschept slim de pass. Lopy schiet op doel. Collange probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rosa - FC SNOWKIDS 1:2

32e minuut.
Aïdara passt de bal in één keer door. Veau bereikt de bal nog maar net als eerste. Veau passt de bal zonder na te denken. Sakmo rent richting de bal. Sakmo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Aïdara kopt de bal weg. Deme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopy is nu in balbezit. Lopy draait met de bal, schiet en ... Kante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
rosa - FC SNOWKIDS 1:3

39e minuut.
Lopy passt de bal in één keer door. Deme rent richting de bal. Kante bereikt de bal nog maar net als eerste. Deme verovert de bal door een tackle van achteren. Deme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rosa - FC SNOWKIDS 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rosa 64%, FC SNOWKIDS 36%.
rosa - FC SNOWKIDS 1:4

49e minuut.
Kante raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Malaise komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Ndondé heeft problemen om de bal te vangen. Ndondé geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Virassamy de bal. Sakmo rent richting de bal. Sakmo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
rosa - FC SNOWKIDS 2:4

70e minuut.
Bouba Khadam heeft problemen om de bal te vangen. Lopy is nu in balbezit. Bouba Khadam legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bouba Khadam krijgt een gele kaart. Lopy roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lopy kan niet meer verder spelen. d’Erneville komt het veld opgelopen. Deme zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
rosa - FC SNOWKIDS 2:5

79e minuut.
Aïdara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo verovert de bal door een tackle van achteren. Sakmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakmo haalt uit met een fantastische trap. Ndaw probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
rosa - FC SNOWKIDS 3:5

81e minuut.
Fodé passt de bal in één keer door. Sakmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaise is nu in balbezit. Sakmo verovert de bal door een tackle van achteren. Sakmo geeft de bal voor. Collange probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Fodé passt de bal in één keer door. d’Erneville bereikt de bal nog maar net als eerste. Deme is nu in balbezit. d’Erneville is nu in balbezit. d’Erneville schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Sakmo geeft een lange en hoge pass. Tour bereikt de bal nog maar net als eerste. Aïdara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aïdara krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rosa 49%, FC SNOWKIDS 51%.
rosa - FC SNOWKIDS 3:5