Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Parcelles dieuppeul fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 14.2
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Ehemba speelt de bal door. Klungelig pakt Sougoufara de bal. Yoro Diallo is nu in balbezit. Yoro Diallo schiet op doel. N`Dour werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Parcelles - dieuppeul fc 0:1

14e minuut.
Khadim met een sublieme pass. Touré is nu in balbezit. Moussa Faye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moussa Faye krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Koné haalt uit met een fantastische trap. Moussa Faye onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Touré neemt de hoekschop. Tetard kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mevel is nu in balbezit. Mevel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Parcelles - dieuppeul fc 1:1

26e minuut.
Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagna passt de bal in één keer door. Koné bereikt de bal nog maar net als eerste. Koné haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tetard de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ndiaye Pape geeft de bal voor. Rose kopt de bal weg. Yoro Diallo controleert de bal met de borst. Yoro Diallo haalt uit met een fantastische trap. N`Dour werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

36e minuut.
Ehemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehemba passt de bal in één keer door. Gassama bereikt de bal nog maar net als eerste. Koné onderschept slim de pass. Koné haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ehemba onderschept slim de pass. Ehemba geeft een lange en hoge pass. Ndiaye Pape bereikt de bal nog maar net als eerste. Koné is nu in balbezit. Koné draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Parcelles 55%, dieuppeul fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Parcelles - dieuppeul fc 1:1

56e minuut.
Sagna passt de bal in één keer door. Sissoko is nu in balbezit. Koné is nu in balbezit. Koné draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ndiaye Pape de bal onder controle te krijgen. Paal!

69e minuut.
Ehemba passt de bal met de wreef. Khadim rent richting de bal. Khadim speelt de bal door. Touré is nu in balbezit. Touré geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ehemba speelt de bal door. Mevel met een sublieme pass. Koné bereikt de bal nog maar net als eerste. Koné haalt uit met een fantastische trap. Diba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Parcelles - dieuppeul fc 2:1

77e minuut.
Tjan met een snelle inworp. Ousseynou Mbengue is nu in balbezit. Ousseynou Mbengue geeft een lange en hoge pass. Mevel kopt de bal weg. Yoro Diallo is nu in balbezit. Paal! Yoro Diallo rent richting de bal. Yoro Diallo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Parcelles - dieuppeul fc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Parcelles 32%, dieuppeul fc 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Parcelles - dieuppeul fc 2:2