Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rosa book jom
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 14.9
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Bouba Khadam rent richting de bal. Bouba Khadam met een sublieme pass. Sakmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo is nu in balbezit. Lo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
rosa - book jom 1:0

24e minuut.
Gueye bereikt de bal nog maar net als eerste. Kante verovert de bal door een tackle van achteren. Gueye verovert de bal door een tackle van achteren. Gueye is nu in balbezit. Gueye haalt uit met een fantastische trap. Collange kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kane Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kane Sy geeft de bal voor. Imorou rent richting de bal. Imorou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Bouba Khadam is nu in balbezit. Imorou verovert de bal door een tackle van achteren. Imorou probeert naar een medespeler te passen. Gueye is nu in balbezit. Gueye schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Mamadou Samb passt de bal met de wreef. Malick Cissé bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mamadou Samb zijn tegenspeler op de grond. Mamadou Samb krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rosa 72%, book jom 28%.
rosa - book jom 1:0

46e minuut.
Sakmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Imorou. Lo raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kante neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Korr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Imorou is nu in balbezit. Lo onderschept slim de pass. Sow rent richting de bal. Lo onderschept slim de pass. Lo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rosa - book jom 2:0

54e minuut.
Lo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo passt de bal met de wreef. Sakmo rent richting de bal. Sakmo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mbodj de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Veau rent richting de bal. Veau geeft de bal voor. Daar is Sow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakmo rent richting de bal. Sakmo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Barry passt de bal zonder na te denken. Gueye bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba Khadam is nu in balbezit. Gueye verovert de bal door een tackle van achteren. Gueye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doeltrap. Collange trapt de bal weg. Lo is nu in balbezit. Lo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kante kopt de bal weg. Thiandoum is nu in balbezit. Thiandoum geeft een lange en hoge pass. Gueye bereikt de bal nog maar net als eerste. Gueye haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Kane Sy de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Malick Cissé geeft een hoge lob. Barry bereikt de bal nog maar net als eerste. Barry passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gueye de bal. Gueye haalt uit met een fantastische trap. Collange verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rosa 53%, book jom 47%.
rosa - book jom 2:0