Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dida calcio FC SNOWKIDS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Mouhamadou Diaw met de inworp. M`Bengue rent richting de bal. Male speelt de bal door. Fodé is nu in balbezit. Fodé draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dogo passt de bal met de wreef. Collange bereikt de bal nog maar net als eerste. Collange passt de bal in één keer door. Faty rent richting de bal. Faty draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Collange rent richting de bal. Faty bereikt de bal nog maar net als eerste. Collange is nu in balbezit. Collange schiet op doel. M`Backe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dida calcio - FC SNOWKIDS 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dida calcio 52%, FC SNOWKIDS 48%.
dida calcio - FC SNOWKIDS 1:0

58e minuut.
Mansour Gueye met een sublieme pass. Collange rent richting de bal. Collange speelt de bal door. Faty rent richting de bal. Faty haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Mouhamadou Diaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collange rent richting de bal. Faty is nu in balbezit. Collange is nu in balbezit. Collange schiet op doel. De bal raakt de paal.

78e minuut.
M`Bengue met een sublieme pass. Collange bereikt de bal nog maar net als eerste. Collange passt de bal zonder na te denken. Faty bereikt de bal nog maar net als eerste. Faty schiet op doel. M`Backe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dida calcio 54%, FC SNOWKIDS 46%.
dida calcio - FC SNOWKIDS 1:0