Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SNOWKIDS dida calcio
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Mouhamadou Diaw rent richting de bal. Gning onderschept slim de pass. Gning speelt de bal door. Faty is nu in balbezit. Faty draait met de bal, schiet en ... M`Backe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mangane neemt de hoekschop. Faty springt en kopt de bal. Klungelig pakt Virassamy de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Collange bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodé verovert de bal door een tackle van achteren. Fodé met een sublieme pass. Deme bereikt de bal nog maar net als eerste. Deme haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Mouhamadou Diaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gning onderschept slim de pass. Gning speelt de bal door. Faty rent richting de bal. Faty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gning passt de bal in één keer door. Faty rent richting de bal. Fodé is nu in balbezit. Faty verovert de bal door een tackle van achteren. Faty haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tjan speelt de bal door. Dogo rent richting de bal. Dogo met een sublieme pass. Faty is nu in balbezit. Faty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SNOWKIDS - dida calcio 0:1

44e minuut.
Gning probeert naar een medespeler te passen. Male probeert naar een medespeler te passen. Faty rent richting de bal. Faty haalt uit met een fantastische trap. Ndaw probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SNOWKIDS 54%, dida calcio 46%.
FC SNOWKIDS - dida calcio 0:1

49e minuut.
Mouhamadou Diaw heeft problemen om de bal te vangen. Gning bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouhamadou Diaw onderschept slim de pass. Mouhamadou Diaw geeft een hoge lob. Sakmo bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mangane geeft een lange en hoge pass. Yaré is nu in balbezit. Hydara begaat een overtreding. Hydara krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Hydara verovert de bal door een tackle van achteren. Hydara met een sublieme pass. Faty is nu in balbezit. Faty schiet op doel. M`Backe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SNOWKIDS - dida calcio 0:2

76e minuut.
Mangane is nu in balbezit. Mangane geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Badaine de bal. Deme bereikt de bal nog maar net als eerste. Deme draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Daar is Sougoufara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sougoufara met een sublieme pass. Male bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopy onderschept slim de pass. Lopy geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Sakmo geeft een hoge lob. Faty heeft problemen om de bal te vangen. Ndaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Faty onderschept slim de pass. Faty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SNOWKIDS - dida calcio 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SNOWKIDS 42%, dida calcio 58%.
FC SNOWKIDS - dida calcio 0:3