Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dieuppeul fc ASC POTOU
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Gassama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gassama passt de bal met de wreef. Gning probeert de bal aan de voet te houden. Diack bereikt de bal nog maar net als eerste. Diack haalt uit met een fantastische trap. Diba bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Laplace rent richting de bal. Gning rent richting de bal. Laplace maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Laplace moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Laplace schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Sissoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sissoko met een sublieme pass. Gassama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diack is nu in balbezit. Diack haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ousseynou Mbengue draait met de bal, schiet en ... Kane Sy kopt de bal weg. Ousseynou Mbengue is nu in balbezit. Ousseynou Mbengue schiet op doel. Kane Sy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dieuppeul fc 51%, ASC POTOU 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dieuppeul fc - ASC POTOU 0:0

62e minuut.
Dumur geeft de bal voor. Moussa Faye is nu in balbezit. Diack begaat een overtreding. Diack krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Aïdara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diack bereikt de bal nog maar net als eerste. Sissoko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Diack raakt geblesseerd tijdens het duel. Diack legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Diba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Diack is nu in balbezit. Diack schiet op doel. Diba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dieuppeul fc - ASC POTOU 0:1

72e minuut.
Tjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tjan geeft een lange en hoge pass. Sene-Absa heeft problemen om de bal te vangen. Ousseynou Mbengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Ousseynou Mbengue geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gassama probeert de bal aan de voet te houden. Gassama rent richting de bal. Gassama is nu in balbezit. Gassama verovert de bal door een tackle van achteren. Gassama haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Ousseynou Mbengue rent richting de bal. Ousseynou Mbengue passt de bal zonder na te denken. Daar is Dumur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ousseynou Mbengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Ousseynou Mbengue haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dieuppeul fc - ASC POTOU 1:1

90e minuut.
Aïdara is nu in balbezit. Aïdara geeft een hoge lob. Dia bereikt de bal nog maar net als eerste. Diack is nu in balbezit. Diack schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dieuppeul fc - ASC POTOU 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dieuppeul fc 48%, ASC POTOU 52%.
dieuppeul fc - ASC POTOU 1:2