Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
as comico 4 brazyl
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
tragic Verdedigen poor


10e minuut.
Pene geeft een lange en hoge pass. Gomig is nu in balbezit. N`Lep onderschept slim de pass. N`Lep draait met de bal, schiet en ... Diompy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
N`Lep probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fadiga rent richting de bal. Fadiga passt de bal met de wreef. N`Lep bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Lep draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
as comico 4 - brazyl 0:1

20e minuut.
Dia geeft de bal voor. N`Lep maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Gomig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
as comico 4 - brazyl 0:2

22e minuut.
Leye kopt de bal weg. Ibrahima Sedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrahima Sedu speelt de bal door. Pene rent richting de bal. Pene schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as comico 4 65%, brazyl 35%.
as comico 4 - brazyl 0:2

53e minuut.
Fadiga passt de bal zonder na te denken. Ibrahima Sedu rent richting de bal. Ibrahima Sedu geeft een hoge lob. N`Lep bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Lep draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Leye kan de bal niet met de borst controleren. Pene verovert de bal door een tackle van achteren. Pene geeft de bal voor. Klungelig pakt Dia de bal. Dia geeft een lange en hoge pass. Diompy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Fadiga is nu in balbezit. N`Lep bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga rent richting de bal. Fadiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
as comico 4 - brazyl 0:3

75e minuut.
Pene passt de bal met de wreef. Gomig is nu in balbezit. N`Lep verovert de bal door een tackle van achteren. N`Lep schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Diompy met een harde bal richting middenveld. Pene kopt de bal weg. Fadiga is nu in balbezit. N`Lep rent richting de bal. N`Lep schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as comico 4 - brazyl 0:4

83e minuut.
Yiane verovert de bal door een tackle van achteren. Yiane geeft een hoge lob. Ousmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Beye rent richting de bal. Beye haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Crespin heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as comico 4 49%, brazyl 51%.
as comico 4 - brazyl 0:4