Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brazyl ASC Thiaw Sa Khirr
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Ibrahima Sedu kopt de bal weg. Fadiga kan de bal niet met de borst controleren. Fadiga speelt de bal door. N`Lep rent richting de bal. N`Lep haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
N`Lep rent richting de bal. Fadiga is nu in balbezit. N`Lep is nu in balbezit. N`Lep draait met de bal, schiet en ... Badaine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
brazyl - ASC Thiaw Sa Khirr 1:0

30e minuut.
Loum is nu in balbezit. Loum probeert naar een medespeler te passen. Loum rent richting de bal. Thioune is nu in balbezit. Thioune haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Ibrahima Sedu rent richting de bal. Ibrahima Sedu probeert naar een medespeler te passen. Diene geeft een hoge lob. Thioune is nu in balbezit. Thioune haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Talla is nu in balbezit. Talla passt de bal zonder na te denken. Thioune rent richting de bal. Koté is nu in balbezit. Koté haalt uit met een fantastische trap. Daffé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brazyl 38%, ASC Thiaw Sa Khirr 62%.
brazyl - ASC Thiaw Sa Khirr 1:0

55e minuut.
Thioune met een sublieme pass. Fadiga rent richting de bal. Fadiga passt de bal in één keer door. N`Lep rent richting de bal. N`Lep haalt uit met een fantastische trap. Badaine bokst de bal weg.

68e minuut.
Dia met een sublieme pass. N`Lep rent richting de bal. Sene-Absa is nu in balbezit. N`Lep verovert de bal door een tackle van achteren. N`Lep schiet op doel. Badaine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Kand Senghor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kand Senghor probeert naar een medespeler te passen. Sene-Absa is nu in balbezit. Fadiga onderschept slim de pass. Fadiga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Bellon passt de bal in één keer door. Kand Senghor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kand Senghor passt de bal in één keer door. Thioune rent richting de bal. Thioune draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bandiacky verovert de bal door een tackle van achteren. Bandiacky geeft een lange en hoge pass. Assane Guèye bereikt de bal nog maar net als eerste. Talla onderschept slim de pass. Talla geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brazyl 50%, ASC Thiaw Sa Khirr 50%.
brazyl - ASC Thiaw Sa Khirr 1:0