Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASC Thiaw Sa Khirr brazyl
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga passt de bal zonder na te denken. Dia rent richting de bal. Dia draait met de bal, schiet en ... Badaine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASC Thiaw Sa Khirr - brazyl 0:1

12e minuut.
Dia heeft problemen om de bal te vangen. Sene-Absa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sene-Absa passt de bal met de wreef. Fadiga rent richting de bal. Fadiga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Doucouré rent richting de bal. Doucouré geeft de bal voor. Lamon is nu in balbezit. Thioune onderschept slim de pass. Thioune schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daffé met een sublieme pass. Assane Guèye bereikt de bal nog maar net als eerste. Assane Guèye probeert naar een medespeler te passen. Fadiga probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. N`Lep bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Lep haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASC Thiaw Sa Khirr - brazyl 0:2

28e minuut.
Thioune is nu in balbezit. Fadiga verovert de bal door een tackle van achteren. N`Lep rent richting de bal. N`Lep haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASC Thiaw Sa Khirr - brazyl 0:3

33e minuut.
Loum geeft de bal voor. Kand Senghor kopt de bal weg. Pene controleert de bal met de borst. Chalumeau is nu in balbezit. Chalumeau haalt uit met een fantastische trap. Daffé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ASC Thiaw Sa Khirr - brazyl 1:3

43e minuut.
Diene met de inworp. Talla speelt de bal door. Dia probeert naar een medespeler te passen. N`Lep rent richting de bal. N`Lep draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASC Thiaw Sa Khirr - brazyl 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASC Thiaw Sa Khirr 63%, brazyl 37%.
ASC Thiaw Sa Khirr - brazyl 1:4

47e minuut.
Pene verovert de bal door een tackle van achteren. Pene passt de bal zonder na te denken. N`Lep rent richting de bal. Fadiga rent richting de bal. Fadiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASC Thiaw Sa Khirr - brazyl 1:5

50e minuut.
Pene bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalumeau onderschept slim de pass. Chalumeau passt de bal met de wreef. Thioune is nu in balbezit. Thioune draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Dia geeft een hoge lob. Talla is nu in balbezit. Pene onderschept slim de pass. N`Lep is nu in balbezit. N`Lep haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASC Thiaw Sa Khirr - brazyl 1:6

73e minuut.
Bandiacky geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thioune rent richting de bal. Thioune schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Loum met een snelle inworp. Daar is Fadiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadiga speelt de bal door. N`Lep rent richting de bal. N`Lep draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASC Thiaw Sa Khirr 58%, brazyl 42%.
ASC Thiaw Sa Khirr - brazyl 1:6