Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dioufy FC ASC Thiaw Sa Khirr
Tactic 1 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bellon rent richting de bal. Klungelig pakt Diene de bal. Diene passt de bal in één keer door. Massongo is nu in balbezit. Massongo haalt uit met een fantastische trap. Badaine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Lima rent richting de bal. Lima geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sene-Absa de bal onder controle te krijgen. Massongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massongo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ndau trapt de bal weg. Lima kopt de bal weg. Chalumeau heeft problemen om de bal te vangen. Thioune is nu in balbezit. Thioune haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dioufy FC - ASC Thiaw Sa Khirr 0:1

30e minuut.
Lima onderschept slim de pass. Lima geeft een hoge lob. Daar is Massongo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sene-Absa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sene-Absa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ciré rent richting de bal. Ciré passt de bal in één keer door. Yaré Fall probeert naar een medespeler te passen. Massongo rent richting de bal. Massongo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dioufy FC 57%, ASC Thiaw Sa Khirr 43%.
Dioufy FC - ASC Thiaw Sa Khirr 0:1

48e minuut.
Marone geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loum met een snelle inworp. Chalumeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalumeau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Yaré Fall passt de bal zonder na te denken. Kand Senghor is nu in balbezit. Kand Senghor passt de bal in één keer door. Thioune rent richting de bal. Thioune schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Klungelig pakt Yaré Fall de bal. Kand Senghor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kand Senghor probeert naar een medespeler te passen. Thioune bereikt de bal nog maar net als eerste. Thioune schiet op doel. Ndau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
André Senghor onderschept slim de pass. André Senghor probeert naar een medespeler te passen. Thioune is nu in balbezit. Chalumeau rent richting de bal. Chalumeau haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dioufy FC 50%, ASC Thiaw Sa Khirr 50%.
Dioufy FC - ASC Thiaw Sa Khirr 0:1