Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xzxzx ASC Thiaw Sa Khirr
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Yaré Faye is nu in balbezit. Yaré Faye met een sublieme pass. Ehemba rent richting de bal. Thioune verovert de bal door een tackle van achteren. Thioune draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xzxzx - ASC Thiaw Sa Khirr 0:1

3e minuut.
Doucouré geeft de bal voor. Inworp. Thioub met de inworp. Balde rent richting de bal. Balde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
xzxzx - ASC Thiaw Sa Khirr 1:1

6e minuut.
Diene rent richting de bal. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde met een sublieme pass. Yaré Faye is nu in balbezit. Yaré Faye draait met de bal, schiet en ... Badaine bokst de bal weg.

8e minuut.
Balde probeert naar een medespeler te passen. Bellon is nu in balbezit. Yaré Faye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yaré Faye krijgt een gele kaart.

9e minuut.
N`Diaye trapt de bal weg van het doel. Thioune kopt de bal weg. Chalumeau rent richting de bal. Chalumeau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xzxzx - ASC Thiaw Sa Khirr 1:2

21e minuut.
Thioub geeft een hoge lob. Boissy kopt de bal weg. Daar is Chalumeau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thioune bereikt de bal nog maar net als eerste. Thioune haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Chalumeau is nu in balbezit. Boissy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalumeau is nu in balbezit. Chalumeau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xzxzx - ASC Thiaw Sa Khirr 1:3

25e minuut.
Chalumeau speelt de bal door. Bellon met een sublieme pass. Talla bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde draait met de bal, schiet en ... Badaine bokst de bal weg.

29e minuut.
Yiane probeert de bal aan de voet te houden. N`Diaye probeert naar een medespeler te passen. Kand Senghor geeft de bal voor. Loum geeft een lange en hoge pass. Mouhamadou Diaw kopt de bal weg. N`Diaye bokst de bal weg.

35e minuut.
Yiane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thioub bereikt de bal nog maar net als eerste. Thioub geeft de bal voor. Ficot kopt de bal weg. Doucouré probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Diene rent richting de bal. Balde onderschept slim de pass. Balde speelt de bal door. Yaré Faye is nu in balbezit. Yaré Faye haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xzxzx 42%, ASC Thiaw Sa Khirr 58%.
xzxzx - ASC Thiaw Sa Khirr 1:3

82e minuut.
Chalumeau rent richting de bal. Chalumeau speelt de bal door. Klungelig pakt Mouhamadou Diaw de bal. Thioune is nu in balbezit. Thioune haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Ehemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehemba passt de bal in één keer door. Yaré Faye is nu in balbezit. Yaré Faye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xzxzx - ASC Thiaw Sa Khirr 2:3

90e minuut.
Loum onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loum met de inworp. Chalumeau probeert de bal met de borst te controleren. Chalumeau geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xzxzx 45%, ASC Thiaw Sa Khirr 55%.
xzxzx - ASC Thiaw Sa Khirr 2:3