Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
killer202 Nemrod isidore Coly
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Wade probeert naar een medespeler te passen. Gueze is nu in balbezit. Correa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Correa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Correa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gueze raakt geblesseerd tijdens het duel. Fall zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Fall met een sublieme pass. Wade is nu in balbezit. Daf tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daf krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Sall rent richting de bal. Daf verovert de bal door een tackle van achteren. Daf passt de bal zonder na te denken. Dansokho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dansokho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sagna geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tidiane Samb met de inworp. Thioub heeft problemen om de bal te vangen. Thioub geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sagna trapt de bal weg. Wade kopt de bal weg. Fall heeft problemen om de bal te vangen. Ferre rent richting de bal. Ferre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gueze kopt de bal weg. Ferre bereikt de bal nog maar net als eerste. Fall rent richting de bal. Ferre onderschept slim de pass. Ferre draait met de bal, schiet en ... Gadiaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
killer202 - Nemrod isidore Coly 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: killer202 53%, Nemrod isidore Coly 47%.
killer202 - Nemrod isidore Coly 0:1

62e minuut.
Sakho geeft de bal voor. Wade rent richting de bal. Gueze begaat een overtreding. Gueze krijgt een gele kaart. Ferre raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gueze komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daf rent richting de bal. Sall onderschept slim de pass. Sall met een sublieme pass. Thioub bereikt de bal nog maar net als eerste. Thioub draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Nunez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dansokho de bal. Daf rent richting de bal. Dansokho rent richting de bal. Dansokho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Wade raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sow Fall komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Sow Fall verovert de bal door een tackle van achteren. Fall schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fall is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

81e minuut.
Tidiane Samb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thioub rent richting de bal. Thioub passt de bal in één keer door. Gueze rent richting de bal. Gueze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
killer202 - Nemrod isidore Coly 0:2

89e minuut.
Nunez onderschept slim de pass. Nunez speelt de bal door. Dansokho bereikt de bal nog maar net als eerste. Daf rent richting de bal. Daf schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
killer202 - Nemrod isidore Coly 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: killer202 55%, Nemrod isidore Coly 45%.
killer202 - Nemrod isidore Coly 1:2