Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brazyl Dioufy FC
Normal Tactiek Tactic 1
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Lamon is nu in balbezit. Lamon geeft de bal voor. Bandiacky kopt de bal weg. Massongo probeert de bal aan de voet te houden. Diene rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
brazyl - Dioufy FC 0:1

3e minuut.
Massongo met een sublieme pass. Laob is nu in balbezit. Diene onderschept slim de pass. Yaré Fall rent richting de bal. Yaré Fall draait met de bal, schiet en ... Daffé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
N`Lep is nu in balbezit. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Lep is nu in balbezit. N`Lep draait met de bal, schiet en ... Marone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Bandiacky probeert naar een medespeler te passen. Maodo Sylla bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Lep bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Lep schiet op doel. Ndau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
brazyl - Dioufy FC 1:1

19e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Savin zal de hoekschop nemen. Massongo rent richting de bal. Massongo geeft een hoge lob. Yaré Fall rent richting de bal. Yaré Fall geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
brazyl - Dioufy FC 1:2

27e minuut.
Laob rent richting de bal. Laob probeert naar een medespeler te passen. Fadiga is nu in balbezit. N`Lep is nu in balbezit. N`Lep draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Diene kopt de bal weg. Daar is Crespin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massongo onderschept slim de pass. Yaré Fall is nu in balbezit. Yaré Fall schiet op doel. Daffé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pene probeert naar een medespeler te passen. Assane Guèye bereikt de bal nog maar net als eerste. Assane Guèye speelt de bal door. Diene is nu in balbezit. Diene haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Assane Guèye probeert naar een medespeler te passen. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga met een sublieme pass. N`Lep rent richting de bal. N`Lep schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Yaré Fall is nu in balbezit. Yaré Fall probeert naar een medespeler te passen. Diene rent richting de bal. Lima is nu in balbezit. Lima geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Assane Guèye neemt de hoekschop. Dia probeert naar een medespeler te passen. N`Lep heeft problemen om de bal te vangen. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
brazyl - Dioufy FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brazyl 55%, Dioufy FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
brazyl - Dioufy FC 2:2

48e minuut.
Mendes met een sublieme pass. Yaré Fall speelt de bal door. Lima geeft een hoge lob. Massongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massongo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Diene de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
brazyl - Dioufy FC 2:3

62e minuut.
Pene speelt de bal door. Assane Guèye bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Lep rent richting de bal. N`Lep draait met de bal, schiet en ... Ndau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Maodo Sylla bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Lep verovert de bal door een tackle van achteren. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
brazyl - Dioufy FC 3:3

87e minuut.
N`Lep bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga is nu in balbezit. Maodo Sylla begaat een overtreding. Maodo Sylla krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brazyl 30%, Dioufy FC 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
brazyl - Dioufy FC 3:3