Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xzxzx as comico 4
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.4 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Ehemba met een sublieme pass. Daar is Balde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balde passt de bal zonder na te denken. Yaré Faye heeft problemen om de bal te vangen. Yaré Faye haalt uit met een fantastische trap. Diompy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gomig heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
xzxzx - as comico 4 1:0

6e minuut.
Yaré Faye is nu in balbezit. Leye onderschept slim de pass. Leye probeert naar een medespeler te passen. Balde rent richting de bal. Balde draait met de bal, schiet en ... Diompy bokst de bal weg.

10e minuut.
Ehemba rent richting de bal. Sene-Absa verovert de bal door een tackle van achteren. Sene-Absa passt de bal in één keer door. Ousmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ousmane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
B rent richting de bal. B geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gallier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ba geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Ousmane rent richting de bal. Ousmane haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
xzxzx - as comico 4 1:1

23e minuut.
Diaw kopt de bal weg. Diakmeté bereikt de bal nog maar net als eerste. Diakmeté passt de bal zonder na te denken. Ousmane rent richting de bal. Ousmane draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mouhamadou Diaw de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Talla is nu in balbezit. Ousmane onderschept slim de pass. Sene-Absa is nu in balbezit. Ousmane rent richting de bal. Ousmane draait met de bal, schiet en ... N`Diaye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Sene-Absa de bal onder controle te krijgen. Ehemba is nu in balbezit. Ehemba passt de bal met de wreef. Yaré Faye is nu in balbezit. Yaré Faye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Balde rent richting de bal. Balde speelt de bal door. Yaré Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaré Faye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xzxzx - as comico 4 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xzxzx 46%, as comico 4 54%.
xzxzx - as comico 4 2:1

59e minuut.
B rent richting de bal. Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt B zijn tegenspeler op de grond. B krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Ousmane haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mouhamadou Diaw de bal onder controle te krijgen. Diakmeté bereikt de bal nog maar net als eerste. Diakmeté geeft een lange en hoge pass. B kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Sene-Absa passt de bal in één keer door. Ousmane is nu in balbezit. Ehemba is nu in balbezit. Ousmane verovert de bal door een tackle van achteren. Ousmane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ehemba geeft een lange en hoge pass. Gallier rent richting de bal. Gallier geeft een hoge lob. Ba rent richting de bal. Ba passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xzxzx 46%, as comico 4 54%.
xzxzx - as comico 4 2:1