Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mariste fc ASC Thiaw Sa Khirr
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
N`Ze bereikt de bal nog maar net als eerste. André Senghor bereikt de bal nog maar net als eerste. André Senghor passt de bal in één keer door. Thioune bereikt de bal nog maar net als eerste. Thioune haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Thioune heeft problemen om de bal te vangen. Thioune draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Djalo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
mariste fc - ASC Thiaw Sa Khirr 0:1

7e minuut.
Goloko is nu in balbezit. Thioune onderschept slim de pass. Chalumeau rent richting de bal. Chalumeau draait met de bal, schiet en ... Diakhaté maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mariste fc - ASC Thiaw Sa Khirr 0:2

8e minuut.
Inworp. Faye met de inworp. Amdy Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Amdy Faye haalt uit met een fantastische trap. Badaine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mariste fc - ASC Thiaw Sa Khirr 1:2

10e minuut.
Senghor verovert de bal door een tackle van achteren. Saar is nu in balbezit. Senghor begaat een overtreding. Senghor krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Goloko passt de bal in één keer door. Saar is nu in balbezit. Diange-Faye begaat een overtreding. Diange-Faye krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Saar raakt geblesseerd tijdens het duel. Bellon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Chalumeau de bal. Chalumeau passt de bal met de wreef. Thioune rent richting de bal. Thioune draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Kand Senghor de bal. Amdy Faye is nu in balbezit. Amdy Faye passt de bal in één keer door. Diange-Faye is nu in balbezit. Diange-Faye draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Klungelig pakt Dior de bal. Loum is nu in balbezit. Loum geeft de bal voor. Thioune rent richting de bal. Thioune geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
mariste fc - ASC Thiaw Sa Khirr 1:3

45e minuut.
Goloko is nu in balbezit. Goloko passt de bal met de wreef. Talla rent richting de bal. Amdy Faye rent richting de bal. Amdy Faye draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mariste fc 43%, ASC Thiaw Sa Khirr 57%.
mariste fc - ASC Thiaw Sa Khirr 1:3

59e minuut.
André Senghor rent richting de bal. André Senghor geeft een hoge lob. Lamine Diarra heeft problemen om de bal te vangen. Thioune rent richting de bal. Thioune haalt uit met een fantastische trap. Diakhaté verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Inworp. André Senghor met een snelle inworp. Senghor bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalumeau onderschept slim de pass. Chalumeau geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Daar is Djalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Goloko is nu in balbezit. Chalumeau is nu in balbezit. Goloko begaat een overtreding. Chalumeau raakt geblesseerd tijdens het duel. Kand Senghor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mariste fc 48%, ASC Thiaw Sa Khirr 52%.
mariste fc - ASC Thiaw Sa Khirr 1:3