Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brazyl Nemrod isidore Coly
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
Loum rent richting de bal. Thioub onderschept slim de pass. Thioub passt de bal met de wreef. Daar is Ferre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferre draait met de bal, schiet en ... Daffé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Inworp. Tidiane Samb met een snelle inworp. Pene controleert de bal met de borst. Thioub onderschept slim de pass. Thioub geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Doeltrap. Male met een harde bal richting middenveld. Dia kopt de bal weg. Gawlo is nu in balbezit. Gawlo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brazyl 62%, Nemrod isidore Coly 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
brazyl - Nemrod isidore Coly 0:0

55e minuut.
Wade rent richting de bal. Gawlo onderschept slim de pass. Gawlo passt de bal met de wreef. N`Lep bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Lep schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Wague met een harde bal richting middenveld. Thioub is nu in balbezit. Pene maakt een afschuwelijke overtreding. Pene is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Wade is nu in balbezit. Gawlo onderschept slim de pass. Gawlo probeert naar een medespeler te passen. N`Lep rent richting de bal. N`Lep haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
brazyl - Nemrod isidore Coly 1:0

67e minuut.
Tidiane Samb bereikt de bal nog maar net als eerste. Tidiane Samb passt de bal met de wreef. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
brazyl - Nemrod isidore Coly 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brazyl 49%, Nemrod isidore Coly 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
brazyl - Nemrod isidore Coly 1:1