Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
killer202 Dioufy FC
Normal Tactiek Tactic 1
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Marone geeft een lange en hoge pass. Dansokho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fall kopt de bal weg. Dansokho rent richting de bal. Dansokho schiet op doel. Ndau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Maodo Sylla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
killer202 - Dioufy FC 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Massongo de bal. Fall is nu in balbezit. Fall probeert naar een medespeler te passen. Massongo rent richting de bal. Massongo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lima met een snelle inworp. Diene controleert de bal met de borst. Fall speelt de bal door. Ibrahima Sedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrahima Sedu geeft een lange en hoge pass. Gadiaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Massongo probeert de bal aan de voet te houden. Diene bereikt de bal nog maar net als eerste. Diene draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Massongo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nunez. Massongo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mendes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Diene is nu in balbezit. Diene draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Nunez rent richting de bal. Savin bereikt de bal nog maar net als eerste. Savin passt de bal zonder na te denken. Diene bereikt de bal nog maar net als eerste. Diene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Fall speelt de bal door. Ibrahima Sedu rent richting de bal. Lima geeft een lange en hoge pass. Massongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massongo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: killer202 49%, Dioufy FC 51%.
killer202 - Dioufy FC 1:0

48e minuut.
Gadiaga met een harde bal richting middenveld. Daf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaré Fall schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yaré Fall is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

61e minuut.
Daar is Nunez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dansokho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Massongo. Dansokho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nunez komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: killer202 28%, Dioufy FC 72%.
killer202 - Dioufy FC 1:0