Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
diambare Bologna Ac
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Mevel rent richting de bal. Mevel speelt de bal door. Daar is M`Bengue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiam bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mouhamadou Diaw onderschept slim de pass. Mouhamadou Diaw geeft de bal voor. Daar is Diene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciré Dia rent richting de bal. Ciré Dia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Mevel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mokoko rent richting de bal. Diene is nu in balbezit. Ciré Dia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciré Dia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mevel verovert de bal door een tackle van achteren. Mevel met een sublieme pass. Balde rent richting de bal. Balde haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert N`Daw de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
diambare - Bologna Ac 1:0

26e minuut.
Sankharé verovert de bal door een tackle van achteren. Thiam probeert naar een medespeler te passen. Soumaré is nu in balbezit. Balde verovert de bal door een tackle van achteren. Balde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pouye probeert naar een medespeler te passen. Ciré Dia is nu in balbezit. Diene is nu in balbezit. Ciré Dia is nu in balbezit. Ciré Dia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
diambare - Bologna Ac 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diambare 52%, Bologna Ac 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
diambare - Bologna Ac 1:1

50e minuut.
Klungelig pakt Mokoko de bal. Mokoko passt de bal in één keer door. Mevel rent richting de bal. Ciré Dia onderschept slim de pass. Ciré Dia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
diambare - Bologna Ac 1:2

63e minuut.
Mokoko rent richting de bal. Diene onderschept slim de pass. Diene speelt de bal door. Daar is Ciré Dia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciré Dia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
diambare - Bologna Ac 1:3

64e minuut.
Thiam passt de bal zonder na te denken. Diagne Diop bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne Diop geeft een hoge lob. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde draait met de bal, schiet en ... Sakho bokst de bal weg.

67e minuut.
Klungelig pakt Diene de bal. Thiam verovert de bal door een tackle van achteren. Pouye is nu in balbezit. Ciré Dia is nu in balbezit. Ciré Dia draait met de bal, schiet en ... Sedu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Mouhamadou Diaw passt de bal met de wreef. Seck is nu in balbezit. Diagne Diop begaat een overtreding. Diagne Diop krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Soumaré rent richting de bal. Balde begaat een overtreding. Soumaré is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soumaré met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ciré Dia de bal. Mevel rent richting de bal. Ciré Dia rent richting de bal. Ciré Dia schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Diene raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chalumeau komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diambare 61%, Bologna Ac 39%.
diambare - Bologna Ac 1:3