Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bologna Ac diambare
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 20.9
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Diene kan de bal niet met de borst controleren. Diene met een sublieme pass. Ciré Dia is nu in balbezit. Ciré Dia haalt uit met een fantastische trap. Sedu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Balde heeft problemen om de bal te vangen. Pouye is nu in balbezit. Pouye probeert naar een medespeler te passen. Ciré Dia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciré Dia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pouye geeft de bal voor. Sankharé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciré Dia rent richting de bal. Ciré Dia draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ndao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndao probeert naar een medespeler te passen. Pouye speelt de bal door. Daar is Ciré Dia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciré Dia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pouye bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouye passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ciré Dia de bal. Diene rent richting de bal. Diene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mouhamadou Diaw rent richting de bal. Balde verovert de bal door een tackle van achteren. Soumaré rent richting de bal. Balde onderschept slim de pass. Balde draait met de bal, schiet en ... Sakho bokst de bal weg.

36e minuut.
Seck controleert de bal met de borst. Ndao rent richting de bal. Ndao passt de bal in één keer door. Balde rent richting de bal. Balde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pouye is nu in balbezit. Thiam onderschept slim de pass. Pouye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thiam roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Thiam kan niet meer verder spelen. Aly komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Soumaré geeft een lange en hoge pass. Thiam bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiam met een sublieme pass. Aly bereikt de bal nog maar net als eerste. Aly draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Seck is nu in balbezit. Seck speelt de bal door. Daar is Mouhamadou Diaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aly bereikt de bal nog maar net als eerste. Aly draait met de bal, schiet en ... Sakho bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bologna Ac 59%, diambare 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bologna Ac - diambare 0:0

65e minuut.
Aly rent richting de bal. Soumaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Aly verovert de bal door een tackle van achteren. Aly schiet op doel. Sakho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna Ac - diambare 0:1

66e minuut.
Diene met een sublieme pass. Ciré Dia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aly. Aly krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Mevel met de inworp. Mokoko speelt de bal door. M`Bengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Aly onderschept slim de pass. Aly draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ndao bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbengue is nu in balbezit. Mbengue met een sublieme pass. Balde rent richting de bal. Balde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna Ac - diambare 0:2

81e minuut.
Ndao geeft een lange en hoge pass. Pouye speelt de bal door. Mevel probeert de bal aan de voet te houden. Ciré Dia rent richting de bal. Ciré Dia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bologna Ac 60%, diambare 40%.
Bologna Ac - diambare 0:2