Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
prom011 fcwap
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Sow passt de bal met de wreef. Diange is nu in balbezit. Met opzet legt Mane zijn tegenspeler op de grond. Mane krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Ndiaye probeert naar een medespeler te passen. Zinsou bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sougoufara. Sougoufara krijgt een gele kaart. Zinsou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zinsou zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Djigo is nu in balbezit. Bandiacky onderschept slim de pass. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sambaba de bal onder controle te krijgen. Gadio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
prom011 - fcwap 1:0

18e minuut.
Zinsou speelt de bal door. Mane rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Djigo. Djigo krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Leye zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mane de bal. Sow bereikt de bal nog maar net als eerste. Mane verovert de bal door een tackle van achteren. Mane geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Campagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Campagne haalt uit met een fantastische trap. Gadio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prom011 50%, fcwap 50%.
prom011 - fcwap 1:0

52e minuut.
Daar is Zinsou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leye rent richting de bal. Leye passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bandiacky de bal. Bandiacky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sambaba met een sublieme pass. Mane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mane passt de bal zonder na te denken. Diagne Diop rent richting de bal. Diagne Diop draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Daar is Massongo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diagne Diop rent richting de bal. Massongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne Diop onderschept slim de pass. Diagne Diop haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
prom011 - fcwap 1:1

83e minuut.
Sylva rent richting de bal. Sylva speelt de bal door. Diakmeté is nu in balbezit. Diagne Diop verovert de bal door een tackle van achteren. Diagne Diop haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prom011 58%, fcwap 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
prom011 - fcwap 1:1