Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ahmadou fc fcwap
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Djigo verovert de bal door een tackle van achteren. Diange rent richting de bal. Salif Mendy verovert de bal door een tackle van achteren. Falla is nu in balbezit. Falla haalt uit met een fantastische trap. Gadio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Diagne Diop is nu in balbezit. Salif Mendy verovert de bal door een tackle van achteren. Sylva onderschept slim de pass. Diagne Diop is nu in balbezit. Diagne Diop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ahmadou fc - fcwap 0:1

29e minuut.
Salif Mendy passt de bal zonder na te denken. Basse is nu in balbezit. Basse geeft een lange en hoge pass. Samba is nu in balbezit. Samba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Salif Mendy heeft problemen om de bal te vangen. Sylva verovert de bal door een tackle van achteren. Sylva speelt de bal door. Diagne Diop is nu in balbezit. Diagne Diop haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahmadou fc 44%, fcwap 56%.
ahmadou fc - fcwap 0:1

47e minuut.
Basse geeft een lange en hoge pass. Pene kopt de bal weg. Klungelig pakt Sylva de bal. Diagne Diop bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne Diop haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Falla passt de bal met de wreef. Djigo is nu in balbezit. Djigo geeft de bal voor. Basse is nu in balbezit. Basse geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Sylva passt de bal in één keer door. Diange bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mevel. Mevel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahmadou fc 61%, fcwap 39%.
ahmadou fc - fcwap 0:1