Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tabanka prom011
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Fassa de bal onder controle te krijgen. Doucouré rent richting de bal. Fassa maakt een afschuwelijke overtreding. Fassa krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Diaher met een sublieme pass. Diarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalumeau bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gom is nu in balbezit. N`Gom draait met de bal, schiet en ... Dias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Ndiaye rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chalumeau. Ndiaye is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diakmeté met een snel genomen vrije trap. Bandiacky kopt de bal weg. Mane is nu in balbezit. Mane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kitane met een harde bal richting middenveld. Chalumeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Fassa maakt een afschuwelijke overtreding. Fassa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tabanka 37%, prom011 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tabanka - prom011 0:0

66e minuut.
Doucouré geeft een hoge lob. Diaher kopt de bal weg. Klungelig pakt Chalumeau de bal. Chalumeau haalt uit met een fantastische trap. Massongo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doucouré rent richting de bal. Diarra verovert de bal door een tackle van achteren. Doucouré begaat een overtreding. Doucouré krijgt een gele kaart. Diarra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diarra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Diagne-Faye de bal. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Campagne rent richting de bal. Campagne geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bandiacky de bal. Bandiacky schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Chalumeau onderschept slim de pass. Chalumeau passt de bal zonder na te denken. N`Gom rent richting de bal. N`Gom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tabanka - prom011 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tabanka 42%, prom011 58%.
tabanka - prom011 1:0