Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tekto jokks diambare
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Berteloot is nu in balbezit. Berteloot geeft de bal voor. Thiam probeert de bal aan de voet te houden. Aziz Diouf bereikt de bal nog maar net als eerste. Aziz Diouf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ndao passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Thiam de bal. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiam bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Balde rent richting de bal. Balde is nu in balbezit. Balde schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Balde moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Balde schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

16e minuut.
Thiam rent richting de bal. Thiam rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheikh Niang. Cheikh Niang krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Dia kopt de bal weg. Sow is nu in balbezit. Thiam verovert de bal door een tackle van achteren. Balde is nu in balbezit. Balde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekto jokks 64%, diambare 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tekto jokks - diambare 0:0

46e minuut.
Dia geeft de bal voor. Inworp. Mbaye met een snelle inworp. Ndao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndao geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sow rent richting de bal. Thiam bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiam speelt de bal door. Balde rent richting de bal. Balde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sedu trapt de bal weg van het doel. Ndao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndao speelt de bal door. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Thiam is nu in balbezit. Cheikh Niang onderschept slim de pass. Cheikh Niang passt de bal in één keer door. Aziz Diouf bereikt de bal nog maar net als eerste. Aziz Diouf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekto jokks 66%, diambare 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tekto jokks - diambare 0:0