Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASCAM FC Bologna Ac
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Soumaré geeft een hoge lob. Dieng kopt de bal weg. Klungelig pakt Pouye de bal. Gbodossou is nu in balbezit. Gbodossou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASCAM FC - Bologna Ac 1:0

19e minuut.
Mbengue met de inworp. Pouye bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouye passt de bal zonder na te denken. Diene is nu in balbezit. Diene schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Diene is nu in balbezit. Kassoka onderschept slim de pass. Mendes probeert naar een medespeler te passen. Gbodossou is nu in balbezit. Gbodossou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASCAM FC - Bologna Ac 2:0

40e minuut.
Dieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieng probeert naar een medespeler te passen. Ciré Dia is nu in balbezit. Ciré Dia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASCAM FC - Bologna Ac 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASCAM FC 43%, Bologna Ac 57%.
ASCAM FC - Bologna Ac 2:1

57e minuut.
Diack trapt de bal weg. Pouye kopt de bal weg. Daar is Pelage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciré Dia is nu in balbezit. Ciré Dia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Soumaré trapt de bal weg. Mendes controleert de bal met de borst. Diene tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mendes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mendes kan niet meer verder spelen. Touré komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Touré heeft problemen om de bal te vangen. Tour is nu in balbezit. Touré begaat een overtreding. Touré krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Kassoka geeft een hoge lob. N`Daw geeft de bal voor. Ciré Dia rent richting de bal. Ciré Dia draait met de bal, schiet en ... Diack maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASCAM FC - Bologna Ac 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASCAM FC 48%, Bologna Ac 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASCAM FC - Bologna Ac 2:2