Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcwap Bologna Ac
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Dougnalgo is nu in balbezit. Dougnalgo geeft een lange en hoge pass. Diagne Diop is nu in balbezit. Sylva is nu in balbezit. Sylva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fcwap - Bologna Ac 1:0

16e minuut.
Mouhamadou Diaw is nu in balbezit. Diange onderschept slim de pass. Pouye probeert naar een medespeler te passen. Ciré Dia is nu in balbezit. Ciré Dia draait met de bal, schiet en ... Gadio bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Diange is nu in balbezit. Diange geeft een hoge lob. Pouye kopt de bal weg. Ciré Dia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciré Dia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Sow geeft een hoge lob. Mbengue kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dougnalgo de bal onder controle te krijgen. Ciré Dia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciré Dia schiet op doel. Gadio bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcwap 68%, Bologna Ac 32%.
fcwap - Bologna Ac 1:0

57e minuut.
Mbengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Fall verovert de bal door een tackle van achteren. Fall met een sublieme pass. Diagne Diop rent richting de bal. Diagne Diop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Doeltrap. Sakho trapt de bal weg van het doel. Diene kopt de bal weg. Ciré Dia is nu in balbezit. Ciré Dia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcwap 37%, Bologna Ac 63%.
fcwap - Bologna Ac 1:0