Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tabanka ASCAM FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mbacke heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Daf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doucouré probeert de bal met de borst te controleren. Doucouré geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sekka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doucouré is nu in balbezit. Kasso rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Doucouré neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. N`Gom bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tabanka - ASCAM FC 1:0

19e minuut.
Sekka is nu in balbezit. Sekka geeft een hoge lob. Diaher kopt de bal weg. Dossou is nu in balbezit. Dossou haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Coundoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Coundoul probeert naar een medespeler te passen. Chalumeau rent richting de bal. N`Gom is nu in balbezit. N`Gom haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tabanka 53%, ASCAM FC 47%.
tabanka - ASCAM FC 1:0

75e minuut.
Gomis geeft een lange en hoge pass. Touré geeft de bal voor. Doucouré heeft problemen om de bal te vangen. Mbacke bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbacke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tabanka 40%, ASCAM FC 60%.
tabanka - ASCAM FC 1:0