Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcwap diambare
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Mbaye geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sougoufara met de inworp. Sylva is nu in balbezit. Sylva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fcwap - diambare 1:0

17e minuut.
Sankaré is nu in balbezit. Sankaré geeft een hoge lob. Djigo kan de bal niet met de borst controleren. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sow kopt de bal weg. Pene kan de bal niet met de borst controleren. Mevel probeert naar een medespeler te passen. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sylva probeert naar een medespeler te passen. Sougoufara rent richting de bal. Mbaye maakt een afschuwelijke overtreding. Mbaye is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcwap 49%, diambare 51%.
fcwap - diambare 1:0

60e minuut.
Thiam is nu in balbezit. Thiam passt de bal zonder na te denken. Thiam is nu in balbezit. Balde rent richting de bal. Balde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sougoufara probeert naar een medespeler te passen. Pene is nu in balbezit. Pene passt de bal in één keer door. Sylva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylva haalt uit met een fantastische trap. Sedu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcwap - diambare 2:0

81e minuut.
Diagne Diop rent richting de bal. Niang bereikt de bal nog maar net als eerste. Niang geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sougoufara de bal. Sougoufara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mokoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylva verovert de bal door een tackle van achteren. Sylva passt de bal zonder na te denken. Sougoufara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sougoufara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcwap 48%, diambare 52%.
fcwap - diambare 2:0