Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bologna Ac prom011
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Seck onderschept slim de pass. Seck geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zinsou de bal. Zinsou geeft een lange en hoge pass. Leye kopt de bal weg. Sakho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Fassa passt de bal in één keer door. Diakmeté rent richting de bal. Ciré Dia onderschept slim de pass. Diene bereikt de bal nog maar net als eerste. Diene schiet op doel. Dias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna Ac - prom011 1:0

19e minuut.
Pouye verovert de bal door een tackle van achteren. Pouye passt de bal zonder na te denken. Ciré Dia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciré Dia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Massongo de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Dieng met de inworp. Mouhamadou Diaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouhamadou Diaw passt de bal in één keer door. Diene bereikt de bal nog maar net als eerste. Diene draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mane geeft de bal voor. Campagne probeert de bal aan de voet te houden. M`Bengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Campagne verovert de bal door een tackle van achteren. Campagne geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ndiaye rent richting de bal. Diene onderschept slim de pass. Diene met een sublieme pass. Ciré Dia is nu in balbezit. Ciré Dia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fassa passt de bal zonder na te denken. Campagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Soumaré begaat een overtreding. Soumaré krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Dieng geeft een hoge lob. Diakmeté is nu in balbezit. Ciré Dia verovert de bal door een tackle van achteren. Ciré Dia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bologna Ac 48%, prom011 52%.
Bologna Ac - prom011 1:0

54e minuut.
Leye met een snelle inworp. Mouhamadou Diaw bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mane. Mane krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Mouhamadou Diaw raakt geblesseerd tijdens het duel. Seck zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ciré Dia bereikt de bal nog maar net als eerste. Massongo is nu in balbezit. Diene bereikt de bal nog maar net als eerste. Diene draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Diarra is nu in balbezit. Dieng verovert de bal door een tackle van achteren. Dieng met een sublieme pass. Ciré Dia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciré Dia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dias met een harde bal richting middenveld. Seck kopt de bal weg. Zinsou is nu in balbezit. Diene verovert de bal door een tackle van achteren. Diene draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Sakho trapt de bal weg. Diene kopt de bal weg. Daar is Diarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dieng is nu in balbezit. Dieng geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mouhamadou Diaw speelt de bal door. Ciré Dia bereikt de bal nog maar net als eerste. Diene is nu in balbezit. Ciré Dia rent richting de bal. Ciré Dia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna Ac - prom011 2:0

87e minuut.
Fassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fassa met een sublieme pass. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky schiet op doel. Sakho probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bologna Ac 46%, prom011 54%.
Bologna Ac - prom011 2:0