Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
prom011 Bologna Ac
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.8
hopeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Na een snelle pass probeert Diene de bal onder controle te krijgen. Bandiacky rent richting de bal. Mouhamadou Diaw rent richting de bal. Bandiacky onderschept slim de pass. Bandiacky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pouye bereikt de bal nog maar net als eerste. Soumaré rent richting de bal. Pouye probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciré Dia de bal. Ciré Dia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ciré Dia passt de bal in één keer door. Dieng heeft problemen om de bal te vangen. Dieng geeft de bal voor. Ciré Dia is nu in balbezit. Ciré Dia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fassa speelt de bal door. M`Bengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Campagne maakt een afschuwelijke overtreding. Campagne krijgt een gele kaart. M`Bengue raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

39e minuut.
Daar is Dieng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diarra is nu in balbezit. Dieng maakt een afschuwelijke overtreding. Dieng krijgt een gele kaart. Diarra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fassa met een snel genomen vrije trap. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Dieng met een snelle inworp. Diene rent richting de bal. Diene haalt uit met een fantastische trap. Ciré Dia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
prom011 - Bologna Ac 0:1

44e minuut.
Pouye passt de bal met de wreef. Dieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieng speelt de bal door. Ciré Dia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciré Dia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prom011 55%, Bologna Ac 45%.
prom011 - Bologna Ac 0:1

59e minuut.
Mane verovert de bal door een tackle van achteren. M`Bengue is nu in balbezit. Mane maakt een afschuwelijke overtreding. Mane krijgt een gele kaart. M`Bengue wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. M`Bengue kan niet meer verder spelen. Seye komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Fassa is nu in balbezit. Fassa passt de bal met de wreef. Daf rent richting de bal. Diene rent richting de bal. Diene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
prom011 - Bologna Ac 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prom011 48%, Bologna Ac 52%.
prom011 - Bologna Ac 0:2