Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASCAM FC ahmadou fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gomis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mevel is nu in balbezit. Dossou verovert de bal door een tackle van achteren. Dossou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mbacke onderschept slim de pass. Mbacke probeert naar een medespeler te passen. Gbodossou rent richting de bal. Gbodossou haalt uit met een fantastische trap. Mbengue probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Touré onderschept slim de pass. Touré speelt de bal door. Basse bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbacke verovert de bal door een tackle van achteren. Mbacke geeft een lange en hoge pass. Mouhamadou Diaw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Basse rent richting de bal. Salif Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dossou krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Salif Mendy probeert naar een medespeler te passen. Sekka rent richting de bal. Samba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Samba krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Khalifa Sankharé met een snelle inworp. Sow probeert naar een medespeler te passen. Kassoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Mendy onderschept slim de pass. Salif Mendy geeft de bal voor. Paal!

42e minuut.
Daar is Mevel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mevel speelt de bal door. Daar is Kassoka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falla rent richting de bal. Falla draait met de bal, schiet en ... Diack kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASCAM FC - ahmadou fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASCAM FC 57%, ahmadou fc 43%.
ASCAM FC - ahmadou fc 0:1

60e minuut.
Kassoka is nu in balbezit. Kassoka passt de bal in één keer door. Salif Mendy is nu in balbezit. Gbodossou verovert de bal door een tackle van achteren. Gbodossou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gomis zal de hoekschop nemen. Basse rent richting de bal. Basse geeft een hoge lob. Samba rent richting de bal. Samba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASCAM FC 43%, ahmadou fc 57%.
ASCAM FC - ahmadou fc 0:1