Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tabanka diambare
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Diagne Diop is nu in balbezit. Diagne Diop geeft een hoge lob. Balde rent richting de bal. Balde draait met de bal, schiet en ... Diagne-Faye probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kitane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Diaher bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiam onderschept slim de pass. Thiam probeert naar een medespeler te passen. Daar is Balde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tabanka - diambare 0:1

10e minuut.
Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaher onderschept slim de pass. Thiam is nu in balbezit. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Balde heeft problemen om de bal te vangen. Pam rent richting de bal. Balde verovert de bal door een tackle van achteren. Balde draait met de bal, schiet en ... Kitane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tabanka - diambare 0:2

21e minuut.
Chalumeau onderschept slim de pass. Thiam rent richting de bal. Chalumeau schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chalumeau is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Thiam raakt geblesseerd tijdens het duel. Thiam zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Diagne-Faye de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Mokoko speelt de bal door. N`Gom is nu in balbezit. Mokoko verovert de bal door een tackle van achteren. N`Gom onderschept slim de pass. N`Gom schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Mokoko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thiam met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Diaher de bal onder controle te krijgen. Thiam bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiam schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tabanka 56%, diambare 44%.
tabanka - diambare 0:2

53e minuut.
Mbaye geeft een hoge lob. Inworp. Rose zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thiam is nu in balbezit. Thiam geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Daf rent richting de bal. Mokoko rent richting de bal. Daf begaat een overtreding. Mokoko roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mokoko kan niet meer verder spelen. Ndiour komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tabanka 68%, diambare 32%.
tabanka - diambare 0:2