Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
diambare tabanka
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 14.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Daar is Thiam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daf bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiam begaat een overtreding. Daf wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

4e minuut.
Ndao rent richting de bal. Ndao met een sublieme pass. Thiam is nu in balbezit. Thiam geeft de bal voor. Daf verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Diaher probeert naar een medespeler te passen. Coundoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Coundoul speelt de bal door. N`Gom bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
diambare - tabanka 0:1

23e minuut.
Daar is Diaher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiam bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiam probeert naar een medespeler te passen. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
diambare - tabanka 1:1

27e minuut.
Kitane trapt de bal weg. Thiam kopt de bal weg. Klungelig pakt Pam de bal. Balde verovert de bal door een tackle van achteren. Balde schiet op doel. Kitane bokst de bal weg.

29e minuut.
Mokoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalumeau onderschept slim de pass. Niang begaat een overtreding. Chalumeau is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chalumeau neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Doucouré rent richting de bal. Doucouré passt de bal in één keer door. Thiam bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalumeau verovert de bal door een tackle van achteren. Chalumeau haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diambare 57%, tabanka 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
diambare - tabanka 1:1

50e minuut.
Diagne-Faye trapt de bal weg. Thiam kopt de bal weg. Klungelig pakt Mbaye de bal. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Diagne-Faye geeft een hoge lob. Inworp. Ndao met de inworp. Thiam rent richting de bal. Thiam geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ndao rent richting de bal. Ndao geeft de bal voor. Klungelig pakt Dougnalgo de bal. Balde is nu in balbezit. Balde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Mokoko de bal onder controle te krijgen. Thiam rent richting de bal. Thiam passt de bal met de wreef. Balde is nu in balbezit. Balde geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diambare 31%, tabanka 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
diambare - tabanka 1:1