Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tekto jokks prom011
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 13.8
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


31e minuut.
Balde passt de bal in één keer door. Daar is Diarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diarra geeft een lange en hoge pass. Aziz Diouf is nu in balbezit. Aziz Diouf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tamba rent richting de bal. N`Lep is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ndiaye. N`Lep is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cheikh Niang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekto jokks - prom011 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekto jokks 43%, prom011 57%.
Tekto jokks - prom011 1:0

54e minuut.
Tamba onderschept slim de pass. Tamba passt de bal met de wreef. Cheikh Niang met een sublieme pass. Aziz Diouf rent richting de bal. Aziz Diouf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fassa passt de bal in één keer door. Campagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Campagne probeert naar een medespeler te passen. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap. Da Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekto jokks 50%, prom011 50%.
Tekto jokks - prom011 1:0