Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
diambare ahmadou fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Falla passt de bal zonder na te denken. Samba bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba haalt uit met een fantastische trap. Niang probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
diambare - ahmadou fc 0:1

18e minuut.
Salif Mendy is nu in balbezit. Thiam is nu in balbezit. Thiam probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Balde de bal. Balde schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
diambare - ahmadou fc 1:1

24e minuut.
Mevel heeft problemen om de bal te vangen. Thiam rent richting de bal. Thiam passt de bal in één keer door. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ndiour bereikt de bal nog maar net als eerste. Falla onderschept slim de pass. Falla speelt de bal door. Samba bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mouhamadou Diaw met een sublieme pass. Thiam kopt de bal weg. Salif Mendy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balde is nu in balbezit. Balde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diambare 47%, ahmadou fc 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
diambare - ahmadou fc 1:1

50e minuut.
Facoura kopt de bal weg. Mevel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mevel passt de bal in één keer door. Sow is nu in balbezit. Sow geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Basse rent richting de bal. Sankaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Sankaré probeert naar een medespeler te passen. Balde is nu in balbezit. Balde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sankaré rent richting de bal. Sankaré passt de bal in één keer door. Samba is nu in balbezit. Samba schiet op doel. Niang probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Khalifa Sankharé verovert de bal door een tackle van achteren. Sow bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne Diop maakt een afschuwelijke overtreding. Diagne Diop is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diambare 54%, ahmadou fc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
diambare - ahmadou fc 1:1