Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ahmadou fc diambare
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Falla is nu in balbezit. Thiam verovert de bal door een tackle van achteren. Thiam passt de bal met de wreef. Balde rent richting de bal. Balde schiet op doel. Mouhamadou Diaw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Thiam heeft problemen om de bal te vangen. Mevel is nu in balbezit. Mevel passt de bal met de wreef. Samba is nu in balbezit. Samba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ahmadou fc - diambare 1:0

30e minuut.
Thiam met een sublieme pass. Thiam rent richting de bal. Thiam passt de bal zonder na te denken. Balde rent richting de bal. Balde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mevel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kabo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahmadou fc 56%, diambare 44%.
ahmadou fc - diambare 1:0

48e minuut.
Sankaré met een snelle inworp. Thiam geeft een hoge lob. Balde is nu in balbezit. Balde schiet op doel. Mouhamadou Diaw werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Sankaré met een sublieme pass. Kabo rent richting de bal. Ndao speelt de bal door. Thiam bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiam schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Falla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coulibaly rent richting de bal. Coulibaly geeft een lange en hoge pass. Kabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Basse raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barry komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Balde is nu in balbezit. Thiam rent richting de bal. Khalifa Sankharé tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khalifa Sankharé krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Coulibaly probeert de bal aan de voet te houden. Sow is nu in balbezit. Sow passt de bal zonder na te denken. Samba bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ndao kopt de bal weg. Kabo heeft problemen om de bal te vangen. Kabo passt de bal zonder na te denken. Samba bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahmadou fc 53%, diambare 47%.
ahmadou fc - diambare 1:0