Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 18:20
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.04 [del]
  • Stadion: ORXK Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 38015
ORXK Zirə FK
4-1-3-2 Tactiek ....
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
63.4 gemiddelde waardering 58.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen good
outstanding Verdedigen incredible


2e minuut.
Həsənli is nu in balbezit. Cioper onderschept slim de pass. Cioper met een sublieme pass. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. Tatić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Gligorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligorić geeft een lange en hoge pass. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - Zirə FK 1:0

4e minuut.
Daar is Gambara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomprowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Pomprowicz speelt de bal door. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Gambara verovert de bal door een tackle van achteren. Gambara geeft de bal voor. Rochowiak kopt de bal weg. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. Tatić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dueñas rent richting de bal. Dueñas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ORXK - Zirə FK 1:1

13e minuut.
Musayev verovert de bal door een tackle van achteren. Musayev geeft de bal voor. Lisiecki rent richting de bal. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. Immesberger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Mustafazadə speelt de bal door. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki passt de bal met de wreef. Borgosz geeft een lange en hoge pass. Çərkəzzadə springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - Zirə FK 2:1

18e minuut.
Rochowiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pellota komt het veld opgelopen. Borgosz met een snelle inworp. Lisiecki probeert naar een medespeler te passen. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Dueñas verovert de bal door een tackle van achteren. Sáez rent richting de bal. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ORXK - Zirə FK 2:2

21e minuut.
Lisiecki passt de bal met de wreef. Borgosz is nu in balbezit. Cioper schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cioper krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Boateng met een sublieme pass. Çərkəzzadə rent richting de bal. Gambara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çərkəzzadə raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Çərkəzzadə neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zain geeft de bal voor. Daar is Musayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanar rent richting de bal. Kanar geeft een hoge lob. Dueñas springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
İsmayılzadə passt de bal zonder na te denken. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar passt de bal met de wreef. Pellota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pellota is nu in balbezit. İsmayılzadə is nu in balbezit. Pellota verovert de bal door een tackle van achteren. Pellota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - Zirə FK 2:3

35e minuut.
Gligorić is nu in balbezit. Met opzet legt Lisiecki zijn tegenspeler op de grond. Gligorić raakt geblesseerd tijdens het duel. Treściński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt İsmayılzadə de bal. Pellota is nu in balbezit. Pellota haalt uit met een fantastische trap. Tatić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - Zirə FK 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORXK 49%, Zirə FK 51%.
ORXK - Zirə FK 2:4

54e minuut.
Inworp. Pomprowicz met de inworp. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ... Parisi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Gligorić speelt de bal door. İsrafilov is nu in balbezit. Dueñas maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dueñas naar de kleedkamers voor een vroege douche. İsrafilov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

61e minuut.
İsmayılzadə is nu in balbezit. Sáez onderschept slim de pass. Pellota rent richting de bal. Pellota schiet op doel. Tatić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Di Fronzo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Cioper rent richting de bal. Borgosz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cioper is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Di Fronzo met een snel genomen vrije trap. Pellota rent richting de bal. Pellota haalt uit met een fantastische trap. Tatić bokst de bal weg.

64e minuut.
Musayev verovert de bal door een tackle van achteren. Musayev geeft de bal voor. Gambara heeft problemen om de bal te vangen. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Treściński passt de bal met de wreef. Di Fronzo is nu in balbezit. Di Fronzo passt de bal met de wreef. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... Immesberger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORXK 34%, Zirə FK 66%.
ORXK - Zirə FK 2:4